Derudover valgte jeg at servere en ganske alm. broccolisalat (broccoli, pinjekerner, bacon, rødløg, rosiner), hvor det kun var dressingen der var i en fedtfattig udgave, denne var nemlig lavet på fromage frais og ikke creme fraiche. Derudover lavede jeg min ynglings kartoffelsalat af dem alle, nemlig en grøn en af slagsen.
Grøn kartoffelsalat, 2 personer:
Ingredienser: 650g nye danske kartofler, 2 fed hvidløg, 1 stor håndfuld persilleblade, 30 basilikumblade, 2 spsk. olie, 4 tsk. balsamicoeddike, salt og peber.
Kog kartoflerne til de er møre og stil dem til afkøling.
Hak persille samt basilikumblade groft. Kom disse i en pose med olie, balsamico, presset hvidløg, salt og peber.
Halver kartoflerne og vend dem i dressingen. Smag til med salt og peber.
Lad posen med kartofler ligge i køleskabet indtil servering.
Hehe kan godt li' at du har øllen med på billedet!
SvarSletMen ja jeg kan jo kun sige, at kartoffelsalaten smagte rigtig godt! :)